elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol licita les obres de la llar social de poliesportiu municipal Paco Camarasa

Rafelbunyol licita les obres de la llar social de poliesportiu municipal Paco Camarasa

  Rafelbunyol ha procedit a l'aprovació de l'expedient per a la contractació de les obres d'adequació i accessibilitat exterior de la llar social de poliesportiu municipal per un import total de 143.702,02 €.

  Les obres consistiran en l'adaptació del local, que es troba dins del poliesportiu, en una llar social amb bar i cuina, ja que en l'actualitat no està adaptat per a aquesta finalitat.

  Durant la visita realitzada pel vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa, a la localitat, l'alcalde, Fran López, aprofità per a informar-lo del primer pas d'aquestes obres que estan incloses al Pla d'Inversions de la Diputació 2020-2021.

  L'alcalde ha manifestat que "gràcies als recursos que inverteix la Diputació al municipi, s'han portat a terme durant aquests últims anys les obres d'adequació del poliesportiu per a tindre les instal·lacions completes i de qualitat que Rafelbunyol mereix".

  Amb aquestes obres es pretén adaptar l'edifici per al seu ús com a llar social, amb un espai per a taules, barra, cuina, lavabos, vestuari i magatzem, així com millorar l'accessibilitat i adequar una zona enfront de l'edifici per a, posteriorment, instal·lar un parc infantil.

  Pujar