elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol invertirà 309 mil € per a millorar el seu polígon industrial

Rafelbunyol invertirà 309 mil € per a millorar el seu polígon industrial

  L’Ajuntament de Rafelbunyol va aprovar per unanimitat en ple d’aquest dilluns una inversió de 309 mil € en millores per al polígon industrial l'Horteta de la localitat.

  Unes inversiones que seran possibles gràcies a la obtenció de dos subvencions de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per a projectes d'inversió per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics.

  Amb l'execució del mateix es pretén adequar l'àrea del Polígon a les necessitats actuals dels seus usuaris, implementant mesures de control de trànsit, millores en la mobilitat dins del mateix, redefinició de la imatge exterior, increment de l'eficiència energètica de l'enllumenat públic, adequació de zones verdes i generació d'energia renovable.

  “El nostre polígon industrial es font de treball i motor de creació de riquesa local. La modernització de les seues instal·lacions per a donar un millor servei a les empreses locals i possibles futures noves. Un important projecte en el qual portem treballant des de 2018. Aquestes inversions es sumen per tant a les anteriors, amb una despesa total de més de 1 milió d’euros” afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  “Continuem treballant en fer un polígon actual i modern. L'antiguitat del seu traçat i de part de les instal·lacions junt amb l'increment de l'ús registrat en els últims anys fa necessàries aquest tipus d’actuacions que permeten la seua modernització i millora a fi d'augmentar la productivitat de les empreses en ell implantades i atraure unes altres de noves” declara Fernando Ciges, regidor de Comerç i Empreses.

  La primera de les subvencions obtingudes ha sigut de 199.470,70 € i servirà per a l’ampliació des sistema de vigilància mitjançant CCTV connectat amb la prefectura de la Policia Local, al parc Ausiàs March i al polígon l’Horteta, la substitució de part de l’enllumenat públic, per a continuar amb la millora zona verda del parc Ausiàs March o la millora viària de zones molt transitades, així com continuar amb la senyalització vertical i la identificació de carrers.

  La segona de 109.540,85 €, continuarà molts de les millores abans mencionades juntament amb l’execució de un nou carril bici al carrer Sagunt, la millora de la senyalització horitzontal de tràfic i la creació de zones verdes i micro zones verdes al sector V.

  Pujar