elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol invertirà 240 mil € en la millora de les àrees industrials en 2022

Rafelbunyol invertirà 240 mil € en la millora de les àrees industrials en 2022

  L'Ajuntament de Rafelbunyol ha aprovat en ple destinar 240 mil € a la millora de les distintes àrees industrials de la localitat durant 2022.

  Un progressiu projecte de millora, modernització i dotació d'infraestructures i servicis que es porta desenvolupant des de 2018 amb una inversió total 672.666,64 € que ha sigut possible gràcies a les subvencions concedides per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

  Enguany es continua adequant les infraestructures del Polígon l'Horteta, amb una dotació pressupostària de 200 mil € procedents de l'IVACE. Un important projecte al qual, per primera vegada, se suma la rehabilitació de l'àrea del Polígon del Sector V amb una subvenció de 40 mil € de la mateixa entitat.

  Les obres aniran orientades a la millora de les condicions de treball i funcionament del polígon amb obres de:

  -Millora de l'asfaltat i de les condicions del trànsit dins del polígon
  -Facilitar la mobilitat urbana amb l'adequació del carril bici.
  -Adequació de zona verda en el perímetre del polígon que millore la seua imatge i possibilite el seu ús per part dels treballadors.
  -Substitució de les lluminàries de l'enllumenat públic per a aconseguir millor eficiència energètica i una disminució en els costos.
  -Senyalització horitzontal i vertical
  -Instal·lació de noves CCTV de vigilància

  "Treballem per a fer de la nostra localitat un poble millor, amb millors serveis i oportunitats de desenvolupament. Aquest projecte sorgeix per la necessitat de millorar les condicions existents en el polígon. L'antiguitat del seu traçat i de part de les instal·lacions juntament amb l'increment de l'ús registrat en els últims anys fa necessàries mesures que permeten la seua modernització i millora amb la finalitat d'augmentar la productivitat de les empreses en ell implantades i atraure altres noves" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  Pujar