elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol invertirà enguany més de 360 mil € en els seus polígons

Rafelbunyol invertirà enguany més de 360 mil € en els seus polígons
  • Des de 2018 l'Ajuntament porta invertit més d'1.400.000 € en les seues àrees industrials

L'Ajuntament de Rafelbunyol invertirà 364.773,1 € més en els seus polígons industrials de l’Horteta i Polígon Industrial Sector V de Rafelbunyol, a través d'una subvenció del Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Es tracta del sisé any consecutiu en el qual l'entitat, dependent de la Conselleria d'Innovació, Comerç i Turisme, concedeix aquesta ajuda al municipi, que enguany ascendeix a 242.973,54 €, és a dir el 66,58% de l'import sol·licitat.

“Aquest govern municipal sempre estarà compromés en fer tot el que estiga al seu abast per tal que el nostre poble compte amb un teixit empresarial i industrial que aspire i puga ser cada vegada més resistent, atractiu i competitiu. Això és el que explica que, des del 2018, hàgem invertit 1.413.948,18 € en reforçar la integració entre el poble i el Polígon, afavorir l'establiment de noves empreses i millorar les infraestructures” assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

Gràcies a aquesta inversió s'han pogut instal·lar càmeres de seguretat, millorar la senyalització vertical i horitzontal, reasfaltar les vies més deteriorades, fer accessibles les voreres, crear un carril bici, generar zones verdes, crear rutes biosaludables, millorar els accessos i substituir l'enllumenat públic per tecnologia led que possibilita l'estalvi energètic.

Així mateix, estem treballant en constituir l'Entitat de Gestió i Modernització. ”El futur de les zones industrials i del conjunt del teixit empresarial rafelbunyoler passa, necessàriament, per adaptar el nostre Polígon a la nova realitat, constituint l'EGM. Una mostra clara que units som més forts i podem aconseguir oportunitats que, individualment, resultarien impensables” afirma l’alcalde.

Pujar