elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol inverteix més de 300 mil € en la millora de les seues zones industrials

Rafelbunyol inverteix més de 300 mil € en la millora de les seues zones industrials

  La regidoria d'Obres Públiques de l'Ajuntament de Rafelbunyol ha invertit més de 300.000 € en la millora dels seus polígons industrials.

  Un total de 201.344,38 € s'han destinat a la millora del Polígon industrial l'Horteta i 119.124,01 € al Polígon Industrial Sector V. Unes inversions que han sigut possibles gràcies a la subvenció de l'IVACE.

  "Des de 2018 portem immersos en aquest pla de millora de les nostres zones industrials. Primer va ser l'àrea del polígon industrial de l'Horteta i ara també, gràcies a les ajudes rebudes, hem pogut implementar els serveis del polígon del Sector V" afirma Santiago Bellver, regidor d'Obres Públiques.

  "L'àrea industrial de Rafelbunyol té moltes fortaleces que hem d’aprofitar per a consolidarles. Treballem estretament amb l'associació empresarial del nostre polígon, escoltant les seues necessitats i fent tot el que està al nostre abast per a l'enfortiment d'un dels grans pulmons econòmics de Rafelbunyol" assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  Juntament amb la millora de l'enllumenat públic que suposarà un considerable estalvi energètic, la repavimentació i millora de l'asfaltatge de les zones més transitades, l'ampliació dels sistemes de vigilància i la millora de la senyalització vertical de trànsit i identificació de carrers s'ha dut a terme la implementació d'altres serveis de cara a la ciutadania.

  Unes actuacions que tenen a veure amb la millora la mobilitat urbana amb l'ampliació del carril bici i la millora de les zones verdes de tots dos polígons, tant la regeneració de zones danyades com la creació de noves àrees que facen aquest àmbit més saludable.

  Pujar