elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol inverteix més de 18 mil euros en la millora de les instal·lacions culturals

Rafelbunyol inverteix més de 18 mil euros en la millora de les instal·lacions culturals

  L'Ajuntament de Rafelbunyol ha procedit a la substitució de la il·luminació de la sala de concerts de l'Auditori de Rafelbunyol amb una inversió de més de 18 mil euros procedents del Pla d'Inversions de la Diputació.

  Una instal·lació de lluminàries específiques per aquest tipus de sala que no sols millora la llum de la sala sinó que, a més, permet un estalvi energètic.

  La regidoria d'Obres Públiques començà, a principis d'any, un pla d'actualització i manteniment de les instal·lacions culturals aprofitant el període de menor activitat per la pandèmia. Després d’augmentar les prestacions de l’espai escènic de la Casa de la Cultura, ara ha sigut el torn del subministrament i instal·lació d'una il·luminació més eficient i més sostenible a sala principal de l'Auditori Municipal, tant en la zona de butaques com a la zona de l'escenari.

  "Aquesta inversió suposa tindre uns espais escènics i musicals adaptats a les necessitats del sector i, per tant, permet que oferim a la ciutadania projectes culturals en millors condicions" afirma Alicia Piquer, regidora de Cultura.

  "Estem actualitzant el sistema d'il·luminació, tant de l'enllumenat públic com dels edificis municipals i canviant-lo per altre més eficient que permeta una menor càrrega a les arques públiques a la vegada que tenim cura del medi ambient, complim amb els objectius de l'agenda 2030 i fem de Rafelbunyol la ciutat verda que volem" declara Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  Pujar