elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol inverteix en el seu Espai Jove

Rafelbunyol inverteix en el seu Espai Jove

  La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Rafelbunyol ha invertit més de 4000€ en la compra de material i millora de les instal·lacions del seu Espai Jove.

  Nou mobiliari de magatzematge, llibres, jocs de taula, videojocs, un rellotge i una pissarra nous, al costat de material fungible són algunes de les millores implementades en l'Espai Jove.

  L'Espai Jove que va ser inaugurat el mes de març passat ha gaudit de gran acceptació per la ciutadania jove i compta amb una programació estable de la més diversa índole.

  Rosa Azor, regidora de Joventut, ha explicat que "en els últims mesos s'han organitzat activitats molt diverses per a la joventut. Ha sigut gràcies a aquest ús continuat, que s'han generat noves necessitats que s'han cobert amb aquesta nova inversió."

  "Una de les nostres prioritats és continuar apostant per la joventut, per donar-los les millors instal·lacions, en un espai que fomente la seua independència i proveir-lo del material necessari per a dur a terme una dinamització constant" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol

  Pujar