elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol inverteix 272.056,88 € en la millora de l'IES

Rafelbunyol inverteix 272.056,88 € en la millora de l'IES

  Rafelbunyol ha conclòs les obres de millora del seu IES. Una inversió de més de 270 mil € realitzada gràcies al Pla Edificant de la Generalitat amb la qual s'ha millorat l'accessibilitat i la sostenibilitat de l'edifici, s'han incrementat les instal·lacions esportives i s'ha portat a terme la reparació de desperfectes.

  "L'objectiu de l'Ajuntament és que la joventut del municipi gaudisca de les millors instal·lacions educatives possibles. Volem oferir una educació de qualitat, igualitària i en les millors condicions possibles per al nostre alumnat" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  "Amb aquesta inversió no sols hem implementat les instal·lacions del nostre Institut sinó que a més hem pogut millorar les existents. La inversió ens ha permés preservar el Centre davant el deteriorament per ús i augmentar les dotacions del mateix" declara Rosa Azor, regidora d'Educació.

  Les obres s'han centrat en el foment de l'accessibilitat dels lavabos, la insonorització de l'aula de música, la pavimentació i millora de les instal·lacions de les pistes esportives, amb la dotació de dues canastes, noves porteries i bancs, així com la millora de la sostenibilitat de l'edifici amb noves calderes i l'ús intel·ligent de la llum natural amb noves lames a les façanes.

  A més, s'ha millorat l'aspecte de l'edifici amb un tractament anti grafiti de la façana i la pintura i motorització de les portes d'accés. Per altra banda, s'han portat a terme reparacions necessàries per al manteniment del centre com la reparació de les cobertes per on entrava aigua quan plovia i el canvi de part del sòl de l'entrada a la cafeteria que es trobava en mal estat.

  Pujar