elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol crea l'Oficina de Projectes Europeus

  L'Ajuntament de Rafelbunyol ha creat la seua Oficina de Projectes Europeus amb l'objectiu d'impulsar la realització de projectes en la localitat susceptibles de ser finançats pels fons Next Generation, fons estructurals i fons de competitivitat.

  Aquesta oficina es gestionarà de manera conjunta amb l'Agència de Desenvolupament Local, des d'on es donarà suport a les pimes locals i persones autònomes per a la captació d'aquests fons. A més, s'encarregarà dels projectes Smart City i l'Agenda 2030.

  El Consistori amplia a partir de hui la seua plantilla amb 2 noves tècniques per a la gestió de fons europeus, que es dedicaran a la gestió i obtenció de fons europeus, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern Estatal.

  "Els fons europeus són una oportunitat per al desenvolupament del nostre poble que no podem desaprofitar i, per això, hem fet una forta aposta per ells. Actualment, tenim en marxa diversos projectes europeus destinats principalment a la joventut. Unes incitatives que sens dubte milloraran la qualitat de vida de la nostra ciutadania i per les quals continuarem apostant en un futur" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  "Gràcies a aquesta nova oficina i al nou personal municipal, format en la matèria i amb un acreditat nivell d'idiomes, resultarà més accessible arribar als fons europeus i posar en marxa projectes de gran envergadura que d'una altra manera estava sent molt complicat" afig el primer edil.

  La contractació d'aquestes 2 tècniques és a jornada completa gràcies a una subvenció de la Generalitat Valenciana, i els projectes desenvolupats aniran principalment destinats a la modernització i sostenibilitat de Rafelbunyol.

  Pujar