elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol va celebrar el dia del xiquet i la xiqueta

Rafelbunyol va celebrar el dia del xiquet i la xiqueta

    Rafelbunyol ha continuat amb la celebració de les seues festes populars dedicant el dia d'ahir als més xicotets i xicotetes de la casa amb espectacles, taller, cercavila, playbacks i música. Des de les 11 i fins les 20 hores, el carrer Magdalena es va omplir de xiquets i xiquetes que gaudiren castells inflables fira, tallers i espectacles de l'Universo Cantalandia.

    A la vesprada, multitud de famílies es reuniren per a participar en el taller, organitzat per la regidoria de Joventut, consistent en l'elaboració dels seus propis farolets amb melons i melons d'Alger. A les 21:00h començà la Nit del Farolet. Veïns i veïnes de totes les edats es reuniren per a il·luminar el poble fent una cercavila amb els seus farolets amb l'acompanyament de la colla de tabal i dolçaina «l’Andana» i la banda de la Societat Musical "La Primitiva" de Rafelbunyol.

    A continuació, més d'un centenar de persones organitzades en 40 grups diferents, protagonitzaren la popular "Nit de Playbacks", omplint la plaça de la Puríssima de més somriures, música i dansa. El "Dia del xiquet i la xiqueta" arribà a la seua fi amb una discomòbil en la zona Late Creueta. Una jornada que dona pas hui a la celebració del dia de la pilota.

    Pujar