elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol celebra el Dia de l'Arbre involucrant a la comunitat educativa en la plantació d'espècies en espais públics

Rafelbunyol celebra el Dia de l'Arbre involucrant a la comunitat educativa en la plantació d'espècies en espais públics
  MÉS FOTOS
  Rafelbunyol celebra el Dia de l'Arbre involucrant a la comunitat educativa en la plantació d'espècies en espais públics - (foto 2)

  L'Ajuntament de Rafelbunyol, a través de les regidories de Desenvolupament urbà sostenible, Transició energética i canvi climàtic , se suma a la celebració del Dia de l'Arbre en la Comunitat Valenciana, que es commemora hui 31 de gener, l'Arbre involucrant a la comunitat educativa en la plantació d'espècies en espais públics.

  "La preservació del medi ambient és una de les nostres prioritats, volem una localitat més sostenible, més ecològica i amb més zones verdes. Involucrar a la Comunitat Educativa en la plantació d'arbres, és invertir en valors i en el futur de la joventut de Rafelbunyol" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  "Posem en marxa aquesta iniciativa per a sensibilitzar a la joventut i infància sobre la gran rellevància dels arbres per a la nostra vida, la seua conservació i replantació com a recordatori de la importància de protegir la natura i crear zones verdes com a pulmó del municipi" declara Mario Carrera, regidor de de Desenvolupament urbà sostenible, Transició energética i canvi climàtic.

  Hui 30 representants de l'alumnat d'ambdues CEIP's (Verge del Miracle i Els Germanells) han col·laborar a plantar 6 moreres a la plaça de La Libertad que en un futur proporcionaran l'ombra necessària per millorar aquest espai d'esplai.

  D'altra banda, ahir l'alumnat amb diversitat funcional del Talleram i l'Aula Taller varen plantar 2 cipresos de Butánprop del seu hort, al Parc Ausiàs March de la localitat, per al qual també van rebre llavors. No obstant això, no va ser l'únic centre educatiu en rebre llavors i plantes per a les seues instal·lacions.

  A més de les moreres i els cipresos, hem lliurat al IES i els CEIPs uns plantons d’herbes aromàtiques mediterrànies i llavors de temporada.

  Pujar