elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rafelbunyol acaba amb la llista d'espera de les valoracions de dependència

Rafelbunyol acaba amb la llista d'espera de les valoracions de dependència
  • El departament de Serveis Socials de Rafelbunyol aconsegueix dur a terme la valoració de totes les persones que es trobaven a la llista d'espera per a accedir a les ajudes públiques de dependència

L'última setmana de febrer, les treballadores del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Rafelbunyol van concloure la valoració de totes les persones sol·licitants de les ajudes públiques de dependència de la Generalitat que es trobaven en llista d'espera. La legislació disposa que este tràmit, fonamental per a conéixer les necessitats reals dels possibles beneficiaris i, per tant, poder accedir a les distintes modalitats de prestacions previstes, s'ha d'efectuar en els tres mesos següents a la presentació de la sol·licitud.

En declaracions de l'alcalde de Rafelbunyol, Fran López, «la política útil és aquella que serveix per a millorar la vida de les persones que més ho necessiten». «Els Serveis Socials són un dels pilars fonamentals sobre els quals es construeix el nostre Estat del benestar, i la ciutadania ha de poder accedir a les seues prestacions amb més facilitat», defensa. López assegura que «gràcies a les treballadores del departament i a la seua gran tasca, hui tots els rafelbunyolers i rafelbunyoleres estan més protegits». 

Per la seua banda, la regidora de Benestar Social, Antonia Romero, defensa que «les treballadores de Serveis Socials han fet un treball encomiable per tal de resoldre la situació de les persones que estaven a l'espera de ser valorades per a poder accedir a les ajudes públiques de dependència». «Gràcies al seu gran esforç, no només Rafelbunyol compleix sobradament el termini de tres mesos que marca la legislació, sinó que a partir d'ara l'atenció a les persones sol·licitants serà pràcticament immediata», assenyala la regidora.

Amb esta nova situació, el departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Rafelbunyol se situa al capdavant del compliment de la normativa de les ajudes de dependència, garantint que els veïns i veïnes de la localitat puguen accedir de manera ràpida i àgil a les prestacions públiques que tracten de millorar la seua situació personal i familiar.

Pujar