elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'espai jove de Rafelbunyol acull la inauguració del programa "jove oportunitat"

L'espai jove de Rafelbunyol acull la inauguració del programa "jove oportunitat"

  Aquest matí en l’Espai Jove de Rafelbunyol s'ha inaugurat el programa ‘Jove Oportunitat’ (JOOP) de l'IVAJ impulsat per la Mancomunitat de l’Horta Nord. Un programa dissenyat per a aquells i aquelles joves entre 16 i 21 anys que no tenen motivació per a continuar estudiant o incorporar-se al món laboral.

  El president de la Mancomunitat l’Horta Nord i alcalde de Rafelbunyol, Fran López, juntament amb Cristina Civera, Vicepresidenta de la Mancomunitat l’Horta Nord i responsable de l’àrea de Joventut, el regidor Mario Carrera en representació del regidor de Joventut, s'han encarregat de rebre als 15 participants i donar-los la benvinguda a la primera sessió.

  “És una gran satisfacció proporcionar des de la Mancomunitat noves oportunitats a qui moltes vegades se'ls ha dit que no valen o que no tenen futur. Les oportunitats no s'acaben, però s'han de perseguir, i ací us ensenyaran com heu de fer-ho”, va transmetre Fran López, president de la Mancomunitat de l'Horta Nord.

  “Amb aquest programa pretenem reduir la taxa d'Abandó Educatiu Primerenc treballant la motivació, l'autoestima i el canvi d'actitud com a requisit previ a tornar a estudiar” assegura Alfons Lucas, regidor de Joventut i Educació.

  Durant aquest període de temps es podran preparar a les proves d'accés a la FP de grau mitjà, proves lliures d'obtenció del títol d'ESO o les proves de competències claus per a accedir a certificats de professionalitat.

  Pujar