elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Inauguració de la mostra “Creadors valencians pels drets humans” a Rafelbunyol

Inauguració de la mostra “Creadors valencians pels drets humans” a Rafelbunyol
  • La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Rafelbunyol inaugurarà, demà divendres 4 de desembre, la mostra “Creadors valencians pels drets humans” amb motiu de la celebració,el 10 de desembre, del Dia dels Drets Humans

Una mostra, creada per la Universitat de València i Amnistia Internacional (València), que reuneix trenta dissenyadors gràfics valencians que interpreten des de la seua particular mirada els principis de la dignitat humana recollits en la Declaració Universal, alhora que llancen una proposta esperançadora i mobilitzadora de consciències.

“L’Ajuntament de Rafelbunyol comparteix l’interés d’ambdues entitats i impulsa polítiques de defensa dels drets de les persones emmarcades en la Declaració Universal, per això programem aquesta exposició vinculada a la celebració el 10 de desembre del Dia dels Drets Humans amb l’aspiració de contribuir a la construcció d’una societat més respectuosa, més critica i més igualitària” afirma Alicia Piquer, regidora de Cultura.

Ja fa més de 30 anys des que l'Assemblea General de Nacions Unides va fer pública la Declaració Universal dels Drets Humans com un ideal comú per a tots els pobles i nacions. S'apel·lava així a un sentit de responsabilitat i de compromís per tal d’establir una fita històrica transcendental en la construcció i el reconeixement del valor singular de cada vida humana. Un procés que continua viu doncs la Declaració no ha de ser vista com un punt d'arribada, sinó com una etapa en un llarg camí.

La mostra, que estarà oberta al públic fins al 15 de desembre a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura, s’inaugurarà demà a les 18:30 hores amb totes les mesures de seguretat pertinents.

Pujar