elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

V encontre de lectura en veu alta a Rafelbunyol

V encontre de lectura en veu alta a Rafelbunyol

  Ahir va tindre lloc el V encontre de lectura en veu alta, organitzat per la Biblioteca Pública Municipal de Rafelbunyol i l’EPA amb l’objectiu de fomentar la lectura, posant en valor el llibre com a element bàsic de coneixement, educació, cultura i oci.

  El saló d'actes de la Casa de la Cultura va ser escenari d’excepció d’aquesta nova edició que va comptar amb la participació de la regidora de Cultura, Alicia Piquer, alumnat de l’Escola d’Adults i participants de totes les edats.

  L’important de l'acte era llegir per a compartir i es va compartir, a més, en moltes llengües, les nostres pròpies i altres com l’anglès, alemany, rus, ucraïnés, portugués i neerlandès. Mostra de que Rafelbunyol és un poble acollidor, multicultural i plurilingüe.

  Cap destacar la participació de nombrosos i reconeguts escriptors locals com Vicent Penya i Lorenzo Delgado, poetes com Ismael Carretero i Francisco Lozano, i altres escriptors novells que s'estrenaren llegint els seus propis textos.

  A més, tots els fragments varen ser triats pels mateixos lectors i lectores, procedents de literatura clàssica i moderna, texts de creació pròpia o evocadors seleccionats de la cultura popular i cançons.

  Pujar