elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El CLIA de Rafelbunyol s'acomiada

El CLIA de Rafelbunyol s'acomiada

  L'actual Consell Local de la Infància i l'Adolescència (CLIA) de Rafelbunyol ha acabat el seu exercici després de tres anys al capdavant d'aquest. Un any més del que es preveu en el reglament amb motiu de la pandèmia.

  La setmana passada en l'Espai Jove van tindre la seua última reunió. Un emotiu acte en el qual van deixar testimoniatge visual en un mural de què havia significat per a ells i elles formar part d'aquest Consell.

  En el CLIA està representant el conjunt de la infància i adolescència de Rafelbunyol. És un espai perquè xiquets, xiquetes i joves puguen participar de forma activa en la vida i en les decisions del nostre poble. Un grup de treball amb les persones que han estat elegides als centres educatius, i es reuneixen, una vegada al mes, per compartir idees, fer propostes i participar en activitats.

  "Aquest consell no sols representa a la infància i adolescència de Rafelbunyol sinó que fa arribar a l'ajuntament les aportacions d'aquest sector poblacional. Aquest grup ha estat molt cohesionat i han proposat nombroses accions per a garantir el benestar i drets de la infància i adolescència. Raó per la qual sols tenim paraules d'agraïment per a elles i ells" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

  Han participat en estudis, plans municipals i altres projectes com Camins Escolars Segurs o les accions d'UNICEF de Rafelbunyol com a Ciutat Amiga de la Infància. Han sigut tres anys de germanor, complicitat i dedicació, l'avaluació del funcionament del CLIA per part de l'Ajuntament no pot ser més positiva.

  El pròxim mes de novembre tindran lloc les eleccions per a triar a les i els nous membres, coincidint amb la Setmana de la Infància.

  Pujar