elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La ciutadania de Rafelbunyol decideix que l'Illa del Raspall siga el nom del Complex Esportiu Municipal

La ciutadania de Rafelbunyol decideix que l'Illa del Raspall siga el nom del Complex Esportiu Municipal
  • L'opció triada ha resultat la guanyadora després d'un procés de votació popular, amb el suport de quasi la meitat de tots els vots emesos

L'Illa del Raspall és el nou nom del Complex Esportiu de Rafelbunyol, que els veïns i veïnes de la localitat han triat mitjançant una votació popular, amb el suport del 47,02% del total dels vots emesos.

Després de traslladar el nom de "Paco Camarasa" al Poliesportiu Municipal, centre esportiu on es troben els camps de futbol, es va decidir donar veu al veïnat a través d'un procés de participació ciutadana per a l'elecció del nou nom del Complex Esportiu al qual estan ubicades a més del trinquet, altres modalitats esportives com el tenis o el pàdel.

Per a l'alcalde de Rafelbunyol, Fran López, "fer de la participació ciutadana un aspecte transversal de la gestió municipal ha sigut i és una de les màximes del nostre govern. Hem volgut que siguen els veïns i veïnes del municipi els qui decidisquen el renomenament del Complex Esportiu i han triat l'Illa del Raspall, un dels noms que més identifiquen a Rafelbunyol i que fa referència a la modalitat esportiva de pilota valenciana més arrelada a Rafelbunyol".

Per la seua part, Tono Ros, regidor d'Esports, afirma que "estem molt agraïts del fet que la ciutadania participe en aquest tipus de processos. Les instal·lacions esportives i en general, les instal·lacions municipals són per al veïnat i del veïnat, raó per la qual hem de donar-li protagonisme i veu en aquest tipus de decisions".

Així, després d'un procés de votació ciutadana que va concloure anit i que es va realitzar tant per mitjans telemàtics com presencials, amb l'objectiu de donar accés i facilitats a tota la població, 'l’Illa del Raspall' ha resultat la proposta triada per la ciutadania per al nou nom del Complex Esportiu Municipal, amb un total de 79 vots (el 47,02% dels vots totals), davant el 28,57% de vots que ha rebut la proposta 'Pilota Valenciana' i el 24,40% de vots atorgats a la proposta de nom 'Escala i Corda'.

Pujar