elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El centre de dia de Rafelbunyol un pas més a prop

El centre de dia de Rafelbunyol un pas més a prop

    El municipi de Rafelbunyol comptarà amb un centre de dia per a majors que serà autosuficient energèticament. Un important projecte que ja està un pas més a prop després de l'aprovació de la proposta de redistribució d'anualitats per a l'execució de l'obra, financiada pel Pla Convivint impulsat per la Generalitat Valenciana.

    Dilluns passat, durant la sessió plenària, es va acordar la distribució de les fases de la construcció d'aquest Centre de Dia per a persones majors dependents, inclosa dins del Pla d'Infraestructures de Serveis Socials per al periode 2021-2025.

    "Estem molt il·lusionats amb aquest projecte que aposta pel Rafelbunyol sostenible que volem, al mateix temps que cobreix les necessitats de les nostres persones majors. Aquest tipus de decisions plenàries són la base per a fer realitat aquest recurs públic adequat, pròxim i sostenible.” ha destacat, Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

    "La planificació del que seran aquestes infraestructures, que dotaran d'autonomia real a les persones majors i garantiran una atenció pròxima i humana, ens ompli d'il·lusió i ens acosten a la seua consecució" afirma la regidora de Sanitat i Salut Pública, Rosa Azor.

    Pujar