elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Pobla Llarga inicia aquest juny la segona ruta gastronòmica, La Pobla és Brava

La Pobla Llarga inicia aquest juny la segona ruta gastronòmica, La Pobla és Brava
  • A partir de divendres  7 de juny fins al 30 de juny, 4 establiments hostalers participaran en aquesta iniciativa

Per a continuar amb la promoció de la nostra gastronomia  des de l’Ajuntament de la Pobla Llarga amb coordinació amb la regidoria de turisme i promoció local, tindrà inici la segona edició de la ruta gastronòmica La Pobla És Brava, a través de la qual diversos comerços hostalers de la localitat ens faran degustar les braves poblatanes.  

Al llarg del mes de juny, els divendres, dissabtes i diumenge els bars “La terreta”, “L’Arizona”, “El Ateneo Comercial” i  “Tulum drinks and Shisha” participaran en a ruta, que sols per 3, 50 €, podran degustar un plat de braves i una beguda, que potser un quinto/canya de cervesa, copa de vi, refresc o aigua.
Es busca la brava més ploblatana al nostre poble, la primera edició va tindre molt bona resposta pels bravers, que són totes les persones que escolliren al bar l’Arizona, el guanyador de l’anterior edició.

A més a més, participar en la ruta sempre recompensa, per al paladar i la butxaca, entre tots els participants, que emplenen el passaport braver, es sortejarà un total de 150 €, repartits en 3 bons de 50 € cadascun, per a bescanviar als bars participants en la ruta local. Podeu consultar més informació aquest enllaç: https://acortar.link/sGfha8

“S’acosten festes del poble, les festes de Sant Pere i volíem continuar apostant per la gastronomia local “comenta la Regidora de Comerç Verónica Úbeda “Sempre treballant estretament amb el comerç local, i buscant afavorir i promocionar el consum de proximitat, un any més volem dur a terme aquesta activitat que tant va agradar la primera vegada. De segur que serà beneficiosa tant per al comerç com per als poblatans i poblatanes i visitants, ja que esperem es creen sinergies positives i establir aquesta ruta en el calendari d’esdeveniments poblatans” afirma Úbeda.

Pujar