elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Mancomunitat de la Valldigna presenta el seu patrimoni cultural i festiu a València

La Mancomunitat de la Valldigna presenta el seu patrimoni cultural i festiu a València - (foto 1)

  El president de la Mancomunitat de la Valldigna, Vicent Ribera, ha presentat hui al Cub de les Comarques, ubicat al Port de València, l'oferta cultural i festiva dels pobles que componen la Mancomunitat.

  A l'acte ha assistit Pilar Mocho, diputada delegada de Turisme així com el regidor de Turisme de Barx, Virgilio Montagut, i els alcaldes de Benifairó de la Valldigna, Josep Antoni Alberola, i de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet.

  La diputada de Turisme ha destacat que, per la seua varietat, la Valldigna té «tot el que ofereix València» com platges, sendes, patrimoni, bona gastronomia i gent encantadora. A més, ha ressaltat el caràcter obert dels veïns i veïnes d'aquests pobles que componen la Mancomunitat de la Valldigna i que són «un exemple» perquè volen que la gent els conega, els visite i gaudisca de les seues festes.

  Per altra banda, el president de la Mancomunitat, Vicent Ribera, ha presentat l'oferta patrimonial, cultura i festiva dels municipis de la Valldigna i ha destacat el Monestir de Santa Maria de la Valldigna, a Simat, com «l'emblema de la Mancomunitat», un edifici «molt noble» i del que se senten «molt orgullosos tots els pobles de la vall».

  Per últim, Ribera ha agraït a la Diputació de València l'oportunitat de mostrar el patrimoni de la Valldigna i ha aprofitat l'ocasió per a convidar a tot el poble valencià a la vall, «on estaran molt ben atesos», ha remarcat.

  A més d'aquesta presentació, els municipis de la Mancomunitat de la Valldigna i la seua oferta turística i cultural tindran presència a València des de demà dimecres fins dissabte a l'Oficina de Promoció del Patronat Provincial, situada al costat del Teatre Principal, en el carrer Poeta Querol.

  L'horari d'aquesta oficina, que cada setmana mostra la riquesa turística dels municipis valencians, és de dimecres a divendres de 10.00 a 14.30 i de 16.00 a 19.00, mentre que dissabte està oberta al públic de 10.00 a 14.30.

  Pujar