29 de maig de 2020 29/5/20

L’IEVA convoca el 13é Premi d’Investigació La Vall d’Albaida

L’IEVA convoca el 13é Premi d’Investigació La Vall d’Albaida - (foto 1)

  L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida ha publicat les bases del 13é Premi d’Investigació La Vall d’Albaida, una cita biennal que continua sent l’únic premi que té la Vall d’Albaida com a àmbit d’estudi geogràfic o social sense limitacions de temàtiques a tractar.

  Aquest premi és una beca d’investigació, de manera que es premia un projecte en procés d’elaboració, i no un treball acabat. Eixa és la raó de la convocatòria biennal, ja que el projecte s’ha de desenvolupar i finalitzar en dos anys. L’autor o autors guanyadors reben 1.000 euros quan es fa públic el premi, per tal de començar a treballar, i la resta fins els 3.000 euros totals es lliurarà a la finalització i entrega del treball acabat, com s’especifica en les bases.

  En aquesta edició, el termini per a presentar els projectes, que poden tractar qualsevol temàtica relacionada amb la Vall d’Albaida, acaba el dia 30 de setembre de 2020. La documentació requerida s’ha de fer arribar a la seu de l’IEVA, i el jurat farà saber la decisió dins els actes del V Congrés d’Estudis de la Vall d’Albaida, a celebrar els dies 6 i 7 de novembre d’enguany. Aquest jurat estarà format per representants de l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, en tant que patrons de la nostra institució, un representant de la Universitat de València, el president de l'IEVA, i quatre membres de prestigi reconegut entre la comunitat científica.

  En l’edició anterior, el projecte guanyador del premi fou Moviment obrer i identitari a la Vall d’Albaida (1890-1939), d’Aurelio Martí Bataller.

  Les bases del concurs es poden consultar a la nostra web, i directament en l’enllaç http://ieva.info/wp-content/uploads/2020/02/Bases-Premi-Investigació-IEVA-2020.pdf

  Pujar