elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Inés Femenia Matoses és la Regina de Festes 2018 de l'Alqueria de la Comtessa

Inés Femenia Matoses és la Regina de Festes 2018 de l'Alqueria de la Comtessa
  MÉS FOTOS
  Inés Femenia Matoses és la Regina de Festes 2018 de l'Alqueria de la Comtessa - (foto 2)

  Inés Femenia Matoses ha sigut coronada aquest cap de setmana Regina de les Festes locals 2018 de l'Alqueria de la Comtessa.

  A partir d'ara, Inés Femenia junt amb el seu acompanyant Pau Gregori Almiñana, serà la representant màxima d'aquestes festes. Amb ella aniran la resta de festeres, Clàudia Femenia Matoses, Ana González Medina i Blanca Morant Lorente, i els seus acompanyants, Enric Domínguez Barber, Daniel Pajarón Morera i Vicente Pajarón Morera. Sense oblidar a les festeretes, xiquetes de 5 i 6 anys del poble que tradicionalment acompanyen als festers. En aquest cas, són Noemí Monzó Llorca, Teresa Fortea Garcia i Valèria Altar Mateos-Aparici.

  L'elecció de Regina es va fer per sorteig aquest dissabte 24, durant un sopar que va reunir els festers i festeres d'aquest any, les seues famílies i la junta directiva local. Aquest acte també va servir de presentació de la distribució tradicional per parelles (fester-festera) que es mantindrà per a la resta d'actes.

  L'alcalde de la localitat, Voro Femenia, vol "felicitar a Inés Femenia pel seu nou paper de Regina de les festes de l'Alqueria 2018", i considera que "tant Inés com la resta de cort d'honor, sabran representar molt bé al poble". Aquest acte és el punt d'inici dels preparatius per a les festes local del municipi, que es celebren a final de juny i principi de juliol.

  Pujar