elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Pla de Competitivitat turística de la Vall d’Albaida s’obri a noves propostes

El Pla de Competitivitat turística de la Vall d’Albaida s’obri a noves propostes
  MÉS FOTOS
  El Pla de Competitivitat turística de la Vall d’Albaida s’obri a noves propostes - (foto 2)

  La Mancomunitat ha reunit els representants municipals per tal d'exposar les inversions fetes fins ara i planificar el futur. Com explica el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «la implicació de tots els interessats en el desenvolupament turístic de la comarca és imprescindible perquè allò que ara és un projecte es convertisca en un bon producte».

  Cal recordar que el pla contempla inversions de 300.000 euros durant tres anys a càrrec de la Generalitat, la Diputació i la Mancomunitat a parts iguals. Com valora Gomar «l'actual conjuntura política, amb l'aposta econòmica que l'acompanya, ens oferixen una oportunitat d'espentar el turisme en la comarca com mai s'havia tingut». Per això, el 28 de juny es realitzarà una jornada tècnica per explicar als agents socials i municipis tot allò que s'ha fet i està previst.

  De moment,en 2016 s'ha invertit cent mil euros en treballar i definir la imatge de la nova senyalització turística, un complet estudi sobre les possibilitats cicloturístiques de la comarca, la identitat de marca i corporativa, els suports de difusió online i offline de la ruta Jaume I a la Vall d'Albaida així com el seu espai d'interpretació itinerant. «Tenim el punt de partida, ara cal que definim entre tots, Generalitat, Diputació, Mancomunitat, municipis i empresaris del sector, els objectius que més ens interessen així com les accions concretes a seguir per tal d'assolir-los».

  Pujar