elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Castelló de Rugat recupera el centre històric

Castelló de Rugat recupera el centre històric
  • Amb l’execució del PLA DE SERVEIS I OBRES MUNICIPALS SOM, BIENNI 2018-2019, de l’Excma. Diputació Provincial de València l’Ajuntament ha invertit 221.187,83 € en la millora d’alguns dels carrers del casc antic

L’Ajuntament de Castelló de Rugat ha apostat per la recuperació del seu nucli antic. Per la millora de les condicions dels vials i el clavegueram pel benestar del veïnat, i per fer palesa la seva aposta per Castelló com un entorn visitable, dintre les rutes de turisme d’interior. Així doncs s’ha invertit en els carrers Canyeta, Sant Josep, Xorret i Calderería.

Alhora també ha iniciat les obres de connexió del carrer Palau amb l’Ermita, connectant aquest Paratge Natural Municipal, un dels llocs més estimats i reconeguts pel veïnat de Castelló de Rugat, afavorint els treballs de Recuperació del Palau dels Borja de Castelló de Rugat. Per aquest s’ha destinat la subvenció, també de la Diputació de València, PPOS 2017, amb una quantia de 99.716,44 €.

“Aquesta Corporació que presidesc aposta per millorar l’accessibilitat i les condicions del nostre poble, i dedica el màxim esforç i recursos possibles a aquest objectiu”, assenyala l’alcalde Socialista Antonio Esquinas.

Pujar