elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

AFA CANALS obté el certificat de “Cures de Demències sense subjeccions”

AFA CANALS obté el certificat de “Cures de Demències sense subjeccions”

  En abril de 2021 l’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer i altres demències de Canals (AFA CANALS) iniciava els tràmits per a obtindre l’acreditació com a centre lliure de subjeccions.

  Ha estat un procés en el que tot l’equip de professionals i Junta Directiva de l’entitat han participat de forma activa tant en la Jornada formativa “Cures sense subjeccions físiques en centres sociosanitaris de majors”, a càrrec de D. Rubén Muñíz Schwochert, (Fundació María Wolff) com en l’auditoria duta a terme per CEAFA a principis del mes de febrer de 2022.

  En l’informe d’avaluació emés per la Confederació Espanyola d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres demències queda patent el compromís d’AFA CANALS cap a les persones usuàries oferint un model d’intervenció centrat en la persona sense fer cap ús de subjeccions.
  És per aquest motiu que CEAFA ha atorgat a la nostra entitat el segell d’acreditació: “Cures de demències sense subjeccions”.

  «N’estem molt satisfets d’aquest reconeixement perquè posa en valor el treball i l’atenció que realitzem en benefici de les persones que pateixen demència i les seues famílies cuidadores», assenyalen des d’AFA CANALS.

  Pujar