elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

886.618,43 € per a reparar els danys de la DANA de 2019 a la Font de la Figuera

886.618,43 € per a reparar els danys de la DANA de 2019 a la Font de la Figuera
  • El ple ha aprovat la recepció d'esta ajuda autonòmica que representa al voltant de la meitat de l'import sol·licitat, d'acord amb la primera avaluació de danys

  • Les actuacions hauran de dur-se a terme en el termini d'un any

MÉS FOTOS
886.618,43 € per a reparar els danys de la DANA de 2019 a la Font de la Figuera - (foto 2)

Entre l'11 i el 14 de setembre de 2019 la Font de la Figuera va patir danys molt greus en diversos camins del terme, bancals i el mur del Camp Municipal de Futbol, entre altres. En una part d'ells es va haver d'actuar amb rapidesa per a restablir la mobilitat segura del veïnat.

Ara s'ha rebut una ajuda de 886.618,43 €, que servirà per a reparar part d'estos danys, de manera que es tracte d'evitar uns efectes semblants en futurs episodis de Dana. El ple, com és preceptiu, va aprovar la setmana passada la recepció d'esta ajuda.

Ara un equip tècnic estudiarà l'estat actual dels espais on es va patir amb major mesura la DANA i proposarà al Consell Agrari Municipal quines poden ser les possibilitats d'inversions amb la mencionada quantitat rebuda.

Després serà el moment d'elaborar els plecs tècnics i administratius necessaris per a licitar les obres, que en tot cas hauran d'estar executades en el termini d'un any.

Pujar