elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Juan Cosín, candidat d’ERPV a Picassent, convida les esquerres a treballar plegats per trencar el monopoli de Conxa García

Juan Cosín, candidat d’ERPV a Picassent, convida les esquerres a treballar plegats per trencar el monopoli de Conxa García
  MÉS FOTOS
  Juan Cosín, candidat d’ERPV a Picassent, convida les esquerres a treballar plegats per trencar el monopoli de Conxa García - (foto 2)

  Ahir va tindre lloc en la Casa de la Cultura la presentació del candidat republicà a Picassent, amb la participació del diputat al Congrés Jordi Salvador i la secretària general d’ERPV Maria Pérez Company.

  En la seua intervenció, Cosín va interpel·lar les forces polítiques locals d’esquerres per «construir un Picassent que acabe amb els 20 anys de monopoli del socialisme en el govern local».

  La secretària general d’ERPV, Maria Pérez, ha valorat «el treball que fa la secció local de Picassent, amb Juan Cosín al front, sempre al costat dels moviments veïnals i ciutadans». Aquest treball s’ha centrat en temes tan diversos com la denúncia dels abocadors il·legals, la petició de l’adaptació dels parcs infantils o la pressió perquè s’actue en el barri de la Vallivana.

  Per la seua banda, el diputat al Congrés d’Esquerra Republicana, Jordi Salvador, va agrair Juan Cosín estar sempre «del costat de la classe treballadora, que sempre és la que perd enfront dels grans». Salvador va animar el candidat a seguir treballant per engrandir l’impuls republicà a Picassent enfront d’aquells que «prioritzen el deute dels bancs per damunt de les necessitats de treballadores i treballadors».

   

  Pujar