elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Festa i color amb el concurs de carrosses i la Cavalcada de les Festes Majors

Festa i color amb el concurs de carrosses i la Cavalcada de les Festes Majors
  • Les picassentines i els picassentins han eixit al carrer per vore desfilar les carrosses que han deixat l'asfalt cobert amb milers de paperets de colors.

MÉS FOTOS
Festa i color amb el concurs de carrosses i la Cavalcada de les Festes Majors - (foto 2)

En el quart dia de les Festes Majors de Picassent, seguint la tradició i després de dos anys de parèntesi, s’han concentrat les carrosses participants en la Cavalcada de les Festes Majors 2022. I ho han fet en la plaça de l’Ajuntament on centenars de persones s’han donat cita per contemplar el resultat de mesos de treball per a que en un dia com hui lluixca més que mai la desfilada. El jurat ha visitat cada una de les carrosses que entraven a concurs i després s’han reunit en la Casa Consistorial per deliberar el resultat.

El moment més emotiu de la vesprada ha arribat amb l'entrega dels premis des del balcó de l'Ajuntament, a càrrec de l’alcaldessa, Conxa García, i el regidor de Cultura i Festes, Jaume Sobrevela. Un total de 5 premis han sigut atorgats d’entre les 14 carrosses que enguany han optat a ser guardonades. I el jurat, el qual, no ho ha tingut gens fàcil donat el nivell i la qualitat de les carrosses presentades, han decidit entregar els premis següents:

1r premi: Falla Mercat amb la carrossa: Mercanto
2n premi: Falla Mercat amb Mercastory
3r premi: Falla L’Ermita amb Bienvenido al mundo de Willy Wonka
4t premi: Falla Parc La Canyà amb Neptuno
5épremi: Falla Nord amb Aloha Nord

Una vegada finalitzada l'entrega de guardons, la desfilada ha recorregut l'itinerari de costum omplint de color i festa Picassent.

Fiesta y color en el concurso de carrozas de la Cabalgata de las Fiestas Mayores
Las picassentinas y los picassentinos han salido a la calle a ver desfilar las carrozas que han dejado el asfalto cubierto de miles de papeles de colores. La Falla Mercat ha sido la ganadora en el concurso.

En el cuarto día de las Fiestas Mayores de Picassent, siguiendo la tradición y después de dos años de paréntesis, se han concentrado las carrozas participantes en la Cabalgata de las Fiestas Mayores 2022. Y lo han hecho en la plaza del Ayuntamiento donde centenares de personas se han dado cita para contemplar el resultado de meses de trabajo para que un día como hoy luzca más que nunca el desfile. El jurado ha visitado cada una de las carrozas que entraban a concurso y después se ha reunido en la Casa Consistorial para deliberar el resultado.

El momento más emotivo de la tarde ha llegado con la entrega de los premios desde el balcón del Ayuntamiento, a cargo de la alcaldesa, Conxa García y el concejal de Cultura y Fiestas, Jaume Sobrevela. Un total de 5 premios han sido otorgados de entre las 14 carrozas que este año han optado a ser galardonadas. Y el jurado, que no lo ha tenido nada fáicl dado el nivel y calidad de las carrozas presentadas, ha decidido entregar los premios siguientes:

1r premio: Falla Mercat con la carroza: Mercanto
2º premio: Falla Mercat con Mercastory
3r premio: Falla L’Ermita con Bienvenido al mundo de Willy Wonka
4º premio: Falla Parc La Canyà con Neptuno
5º premio: Falla Nord con Aloha Nord

Una vez finalizada la entrega de premios, el desfile ha recorrido el itinerario de costumbre llenando de color y fiesta Picassent.

Pujar