elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Esquerra Republicana del País Valencià presenta aquest dimecres el seu candidat a l’alcaldia de Picassent, Juan A. Cosín

Esquerra Republicana del País Valencià presenta aquest dimecres el seu candidat a l’alcaldia de Picassent, Juan A. Cosín
  MÉS FOTOS
  Esquerra Republicana del País Valencià presenta aquest dimecres el seu candidat a l’alcaldia de Picassent, Juan A. Cosín - (foto 2)

  L’acte comptarà amb la participació de la secretària general d’ERPV, Maria Pérez Company i del diputat republicà al Congrés Jordi Salvador Duch. La presentació estarà a càrrec de Corina Becherescu.

  El passat de gener l’assemblea local d’ERPV de Picassent va triar per majoria Juan A. Cosín candidat a les properes eleccions municipals del maig vinent.

  La presentació oficial serà aquest dimecres 1 de febrer, a les 19h, a la Casa de la Cultura de Picassent. En l’acte participaràn la secretària general d’ERPV, Maria Pérez Company, i el diputat republicà Jordi Salvador i Duch, a més del candidat. Tots ells seran presentats per Corina Becherescu.

  Juan A. Cosín és el president d’ERPV de la comarca de l’Horta i en els darrers any ha estat el protaveu d’ERPV a Picassent, on ha portat endavant i impulsant millores per al poble. En paraules del mateix Cosín «La pressió d’ERPV en Picassent ha sigut clau perquè s’hagen dut a terme iniciatives locals com ara el nou parc infantil del barri de les Palmeretes en el qual insistirem a l’ajuntament o la reforma de les finques de la Vallivana que, gràcies a la nostra pressió, han rebut més de 2 milions d’euros europeus per a la seua restauració».

  Cosín es presenta a les eleccions perquè està convençut que, ara com ara, «Esquerra Republicana representa la política més útil, la que està al costat dels treballadors, la que vetlla per la salut ambiental de Picassent, la que no li deu res a l’amo. Volem estar a l’ajuntament per millorar la vida dels picassentins i picassentines».

  Pujar