elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més de 3.800 persones han utilitzat els serveis de la Fundació Universitat Jaume I- Empresa en 2017

Més de 3.800 persones han utilitzat els serveis de la Fundació Universitat Jaume I- Empresa en 2017

    La Fundació Universitat Jaume I- Empresa ha celebrat avui dijous la reunió del Ple del seu Patronat, en la qual s'ha presentat l'Avanç de la Memòria d'Activitats 2017 i el Pla d'Actuació 2018. El Patronat és el màxim òrgan de govern, representació, administració i decisió de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa.

    En l'Avanç de la Memòria d'Activitats de la FUE-UJI s'arrepleguen les dades més significatives de l'activitat desenvolupada per les diferents àrees i es realitza un balanç dels serveis prestats, a falta d'incorporar els últims indicadors per a tancar el 2017. Cal recordar que la Fundació Universitat Jaume I-Empresa té entre les seues funcions principals la promoció de les activitats vinculades a la formació de postgrau propi de l'UJI i formació contínua, la transferència de tecnologia, la gestió de pràctiques d'estudiants i beques de titulats i la millora del potencial de les empreses i de l'economia i la societat castellonenques.

    En l'àmbit de la recerca, en 2017 s'han realitzat 63 visites a empreses i grups de recerca. Quant a la formació, la FUE-UJI ha organitzat 75 activitats formatives, que van sumar més de 1.380 alumnes, amb un total de 14.149 hores de docència.

    Pel que fa a la gestió de les pràctiques extracurriculars de l'estudiantat de l'UJI, s'ha gestionat un total de 915 estades en pràctiques. El programa Experience, de beques per a titulats, va concedir 492 beques a graduats i graduades universitaries, en un total de 284 convenis vigents amb empreses/entitats.

    Durant el 2017 la FUE-UJI ha organitzat nou esdeveniments de diferent índole (congressos, jornades, tallers) amb un total de 1.809 participants.

    Dins de les prioritats del Pla d'Actuació 2018, la Fundació Universitat Jaume I-Empresa centra els seus objectius en la realització d'activitats encaminades a augmentar i millorar la participació en programes formatius de títol propi de la Universitat Jaume I, l'ocupabilitat dels joves universitaris i a impulsar la participació en projectes europeus innovadors a través de l'oficina eurofue.com.

    Per a la realització dels diferents programes i serveis del Pla d'Actuació 2018, la Fundació Universitat Jaume I-Empresa preveu un pressupost de 3.320.000 euros, la qual cosa suposa un augment del 6,19% pel que fa a l'exercici anterior.

    En 2018, la Fundació celebrarà el seu 25 aniversari, amb l'objectiu ferm i continuat d'aconseguir l'acostament mutu de la Universitat i la Societat, col·laborant en la millora de la competitivitat de les empreses i entitats del seu entorn.

    Pujar