elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

JovesPV-Compromís pren impuls a la comarca i escull la nova Coordinadora Comarcal a La Vall d’Uixó

JovesPV-Compromís pren impuls a la comarca i escull la nova Coordinadora Comarcal a La Vall d’Uixó
  • El passat dissabte 2 d’abril , La Vall d’Uixó va acollir el V Congrés Comarcal de JovesPV-Compromís La Plana Baixa-Alt Millars

MÉS FOTOS
JovesPV-Compromís pren impuls a la comarca i escull la nova Coordinadora Comarcal a La Vall d’Uixó - (foto 2)
JovesPV-Compromís pren impuls a la comarca i escull la nova Coordinadora Comarcal a La Vall d’Uixó - (foto 3)
JovesPV-Compromís pren impuls a la comarca i escull la nova Coordinadora Comarcal a La Vall d’Uixó - (foto 4)

El col·lectiu jove, que aglutina el jovent d’esquerres, valencianista, feminista i ecologista de les nostres comarques, comença a caminar. Els assistents van destacar la necessitat de treballar entre tots els pobles per combatre les desigualtats i lluitar perquè els joves puguen construir les seues vides dignament.

En aquest Congrés es va escollir la nova Coordinadora Comarcal, encapçalada per la vila-realenca Maria Fajardo, i amb un equip del que destaca la confluència entre l’experiència i el relleu generacional. El secretari d’organització Ivan Esteban de Nules va marcar com a línies estratègiques el creixement dels col·lectius i la necessitat de tindre un jovent format i dinàmic. Xana Ardid, de la Vall serà l’encarregada de Finances després de la seua gran tasca a la COC del V Congrés de JovesPV.

D’altra banda s’hi incorporen a la nova Executiva la borrianenca Marta Molina com a cap de Comunicació per buscar la implicació i visibilitat de la joventut i Martín Montón de Les Alqueries com a secretari de Dinamització i Implantació amb la finalitat d’acompanyar en la creació de nous col·lectius.

A la cita també van assistir-hi càrrecs públics i orgànics de Compromís i JovesPV de l'àmbit comarcal i municipal com la Diputada autonòmica Mònica Àlvaro, el diputat provincial Pau Ferrando, el portaveu de Compromís per La Vall Fernando Daròs, i també hi van assistir alguns membres de la Coordinadora Nacional de JovesPV.

La Síndica Adjunta a les Corts, Mònica Àlvaro, que va ser l’encarregada d’obrir el Congrés, es va adreçar al jovent per animar-los a treballar per ser l’organització política juvenil de referència a les nostres comarques. El diputat Provincial Pau Ferrando, també va destacar la importància de La Plana Baixa-Alt Millars on Compromís compta actualment amb portaveus joves com a Almenara o Vila-real i va mostrar els seu suport al col·lectiu comarcal.

El Congrés va acabar amb les paraules de Fernando Daròs, segon tinent d’alcaldessa de Vall, qui va concloure que la tasca que fan les jóvens és encomiable i necessària per fer front al present i al futur.

Pujar