elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca un nou Cicle de Narració Oral de l’associació cultural El Barranc - Paiporta

  • Tres contacontes de gran qualitat participen en l’edició 2022 d’Un barranc de contes, que enguany serà especial després de les restriccions dels últims anys.

El dimecres 20 de juliol  donarà inici una nova edició del cicle de narrativa oral que organitza l’Associació Cultural El barranc, de Paiporta, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Paiporta.

Seran tres sessions consecutives, des de dimecres 20 al divendres 22 de juiliol de 2022 amb la participació de tres narradors de demostrada qualitat interpretativa, els quals acudiran des de diferents punts de l'estat. Les sessions de contalles orals es realitzaran en els jardins del Xalet de Català. Les tres nits de narracions són adreçades especialment a un públic adult i començaran a les 22:00 hores. Es tracta de tres espectacles oberts i gratuïts, tant per a socis com per a la ciutadania que com ens anys anteriors esperem que acudisquen i gaudisquen de les sessions.

El dimecres 20 iniciarà el cicle “Un barranc de contes” Rubén Martinez, amb l'espectacle, "Sin venir a cuento". Narrador de Veneçuela, afincat a Catalunya,periodista i professor. Dirigeix des de 2010 el Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots.

El dijous 21 participarà José Manuel Garzón amb l'espectacle "A quien corresponda". José Manuel Garzón amb més de vint anys de professional, va participar en la companyia de teatre La Carátula des de 1983 i ha recorregut amb ells teatres de tota la geografia espanyola i europea.

El divendres 22 tindrem amb nosaltres a Charo Pita  amb “Bajo la luna a las diez”. Charo Pita, narradora gallega és axtriu, cantant, i contadora d'històries tant escrites com narrades. Forma part del grup Malandança en el que participa cantant i narrant. És a més autora d'un grapat de llibres.

 El cicle de narració oral el coordina Carles Cano, mestre de contacontes del nostre País i soci actiu de l’Associació Cultural El barranc, de Paiporta.

Enguany l'Associació cultural El barranc ha realitzat de manera continuada des de gener una sessió de narració mensual, convidant a grans professionals a participar i hem tingut a Paiporta a Cecilia Silba, Eva Andujar, Carolina Rueda i Simone Negrín.

L’Associació Cultural El barranc va creixent any rere any, amb una activitat cultural constant. El cicle de  El barranc de contes porta organitzant-se des de 2009 . En aquesta edició, com en moltes anteriors, els cartells han estat dissenyats per Albert Val, i encarregat de la part gràfica de moltes de les activitats.

La informació detallada sobre horaris, programació i localització la podeu trobar al nostre web: www.elbarranc.net

Pujar