elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent trau a subhasta pública els espais d’hosteleria de la Fira de Tendes, Tapes i Rock

Ontinyent trau a subhasta pública els espais d’hosteleria de la Fira de Tendes, Tapes i Rock
  • Natàlia Enguix anima als establiments a participar en la cita que tindrà lloc del 7 al 9 de juny

L’Ajuntament d’Ontinyent trau per primera volta a subhasta pública els 12 espais d’hosteleria de la Fira de Tendes, Tapes i Rock, que es cel·lebrarà del 7 a 9 de juny. La regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, explicava que la “Fira de Tendes, Tapes i Rock” que organitza l’Ajuntament a través d’esta regidoria i del Consell Econòmic i Social, “cada volta atrau més gent, i volem obrir la possibilitat d’optar a les barres a més establiments que puguen estar interessats. Per això s’obri una licitació amb un preu mínim de 500 euros més IVA perquè els i les professionals de l’hostaleria puguen optar a estos espais, que s’ubicaran en el recinte Firal, en la safata més pròxima al centre de salut de l’avinguda Albaida”. Les sol·licituds es podran presentar fins al proper dilluns 27 de maig, aquest dia inclós, per Registre General d’Entrada o per la seu electrònica.

Enguix explicava que quant a la part de tendes, en esta edició es preveu un màxim de 50 carpes de diferents tamanys que s’ubicaran en el carrer José Iranzo i l’avinguda Albaida. En aquest cas, el preu públic és fixe segons el tamany de la carpa, amb tres tarifes de 169, 230 i 254 euros. Els horaris seran tant en la zona de tendes com a la de tapes i rock divendres de vesprada i nit, dissabte de mati i vesprada i diumenge de matí i vesprada. La informació sobre les bases i el formulari de sol·licitud estan accessibles a l’apartat de Promoció Econòmica de la web municipal www.ontinyent.es

La regidora de Promoció Econòmica animava a participar “en una fira que tornarà a ser punt de trobada dels comerços i serveis d’Ontinyent, i on gent de totes les comarques veïnes acudeixen any rere any perquè saben que és un lloc ideal per adquirir tant productes de temporada amb descomptes com oportunitats “outlet”, a més de degustar tapes de qualitat gaudint de bona música”, manifestava.

 

Pujar