elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent reuneix 20 empreses amb prop de 500 demandants de treball en una Fira d’Ocupació a la Sala Gomis

Ontinyent reuneix 20 empreses amb prop de 500 demandants de treball en una Fira d’Ocupació a la Sala Gomis
  • Jorge Rodríguez, Natàlia Enguix i José Bernando Noblejas inauguraven una cita que a més d’entrevistes per optar a 90 ofertes d’ocupació també incloïa tallers i xerrades

MÉS FOTOS
Ontinyent reuneix 20 empreses amb prop de 500 demandants de treball en una Fira d’Ocupació a la Sala Gomis - (foto 2)
Ontinyent reuneix 20 empreses amb prop de 500 demandants de treball en una Fira d’Ocupació a la Sala Gomis - (foto 3)

Ontinyent reunia aquest dimarts a la Sala Gomis a 20 empreses de La Vall d'Albaida i comarques veïnes i prop de 500 persones demandants d’ocupació de la zona amb una “Fira d’Ocupació” organitzada per Cámara Valencia i la Diputació de València amb la col·laboració de l’Ajuntament.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la Vicepresidenta 1ª de la Diputació de València i regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, i el president de la Comissió de Comerç de Cámara València, José Bernardo Noblejas, inauguravenuna intensa jornada en la que s'oferien entrevistes per optar a 90 llocs de treball, però també xerrades i tallers per a millorar la recerca d'ocupació.

Jorge Rodríguez agraïa el suport de la Diputació i Cámara València “per triar Ontinyent per fer una jornada com aquesta,  en una ciutat a la qual venim apostant fermament per l’ocupació. Tot i que no és una competència pròpia d’un ajuntament, a Ontinyent entenem que això no vol dir que ens tingam que creuar de braços, sinó sumar aliats per fer esforços conjunts com aquest, com demostra el fòrum d’ocupació que hem vingut organitzant a la ciutat en una iniciativa molt semblant a aquesta”.

Natàlia Enguix ratificava el suport de la Diputació de València “a l’impuls de l’ocupació, en aquest cas amb una col·laboració en esta fira ací a Ontinyent, perquè pensem que és tasca de les administracions donar suport als qui volen trobar un lloc de treball, i mostrar que no estan a soles en el seu camí”. Enguix animava als i les presents “a tenir fortalesa, autoestima, a formar-se en aspectes com competències digitals, habilitats socials i idiomes, i a aprofitar ocasions com esta fira”, manifestava.

José Bernardo Noblejas explicava el funcionament d’una jornada que a més de les entrevistes per als 90 llocs de treball ofertats, incloïa tot un seguit d’activitats aparellades, com la conferència “Pecatta Minuta” a càrrec de Pedro Redondo, director de negoci Corporatiu en Infogrés; el taller “Sal de la caja, 3,2,1 go!” de l’escriptora i consultora Ana Añón; el taller “kilómetro a kilómetro, depende de tí” de l’especialista en teràpia emocional Sofia Virosque; i un seguit de microxerrades de 15 minuts a càrrec de diverses empreses.

Pujar