elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent presenta el cartell oficial per a la celebració del Corpus 2024

Ontinyent presenta el cartell oficial per a la celebració del Corpus 2024
  • L’Associació de Festes del Camí dels Carros presenta als regidors de Festes i Cultura un disseny que dóna protagonisme a diferents elements vinculats a la celebració

MÉS FOTOS
Ontinyent presenta el cartell oficial per a la celebració del Corpus 2024 - (foto 2)

Ontinyent ja té cartell oficial per a la celebració del Corpus 2024. Una representació de l’Associació de Festes del Camí dels Carros han presentat a la regidora de Festes i Tradicions, Àngels Muñoz, i al regidor de Cultura, Àlex Borrell, el disseny d’enguany, elaborat amb la tècnica de collage per l’artista Jordi Mollà, membre d’esta associació, on es dóna protagonisme a diferents elements vinculats a la celebració.

Cal recordar que l’Associació de Festes del Camí dels Carros és un dels 6 grups que participen d’esta festa (junt a Gegants i Cabets, Grup de Danses, Col·legi Bonavista, Comparsa Llauradors i la Colla de Campaners). Des de l’any 2019 cada any s’encarrega un dels grups de confeccionar el cartell del Corpus. Enguany, com a novetat, la processó cívico-religiosa del Corpus començarà al mateix temps que l’Eucaristia, diumenge 2 de juny a les 18:00 hores. En la jornada prèvia, la vespra (dissabte 1 de juny), els balls processionals començaran a les 19:00 hores.

 

 

Pujar