elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent posa a punt els centres educatius per a l’inici de curs

Ontinyent posa a punt els centres educatius per a l’inici de curs
  • Les regidories de Parcs i Jardins, Serveis Municipals i Educació es coordinen per dur a terme tot un seguit d’actuacions de cara a la tornada a les aules de l’alumnat

 

L’Ajuntament d’Ontinyent està duent a terme tot un seguit d’actuacions per posar a punt els centres educatius de la ciutat de cara a l’inici del curs escolar del proper 11 de setembre. Les regidories de Parcs i Jardins, Serveis Municipals i Educació s’estan coordinant estos dies per a la realització de millores de diversos tipus.

La regidora de Parcs i Jardins, Sayo Gandia, i el regidor d’Educació, Ferran Gandia, visitaven aquest dijous alguns dels centres on estan duent-se a terme estes actuacions, com el CEIP Lluis Vives. Ferran Gandia explicava que "la competència de les grans millores i obres correspon a l'administració autonòmica, que per altra banda les va delegar a l’Ajuntament en l'execució del Pla Edificant, però les xicotetes actuacions, que també són importants, les assumim directament des del consistori”. Sayo Gandia destacava que "des de l'àrea de Parcs i Jardins els nostres operaris estan duent a terme un intens treball, que inclou una neteja a fons, poda lleugera i retalls d’enjardinat o eliminació de brosses. Ara és el moment ideal per deixar a punt els centres i que l’alumnat i les seues families els troben en les millors condicions possibles", assenyalava.

Des del departament de Serveis Municipals, el regidor Jordi Vallés recordava que al cas de la Brigada d’Obres Municipals "hi ha alguns treballs que per les seues característiques hem hagut d’efectuar amb més temps. Hem fet feines de manteniment de cobertes, pintura o xapat”. Entre les intervencions més destacades que apuntava el regidor estan l’ampliació de l’espai d’accés de l’alumnat de 2 anys al col·legi Vicente Gironés; la neteja dels canalons de la coberta del Carmelo Ripoll; o les millores a la canalització de l’aigua potable al Bonavista, a més de millora dels desperfectes que genera l’ús diari a la totalitat dels centres”, destacava.

Pujar