elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent posa en marxa dos escoles de Nadal per practicar oci i esport saludable durant les vacances

Ontinyent posa en marxa dos escoles de Nadal per practicar oci i esport saludable durant les vacances
  • El Regidor d’Educació, Ferran Gandia, destaca que aquesta iniciativa permet "afavorir la conciliació de la vida laboral i familiar de manera assequible"

L’Ajuntament d’Ontinyent posa en marxa una Escola de Nadal que tindrà lloc al CEIP Carmelo Ripoll, i per la qual xiquets i xiquetes de 2 a 10 anys podran gaudir d’activitats que afavoreixen l’oci i l’esport saludable. Aquesta Escola de Nadal se suma a la que es celebrarà a la piscina coberta, la qual després d’obrir inscripcions el passat 4 de desembre ja ha esgotat totes les places.

El regidor d’Educació, Ferran Gandia, explicava que "Ontinyent com a ciutat educadora no sols volem garantir la qualitat de l’ensenyament reglat sinó també un oci i esport saludable durant els dies de vacances" en una iniciativa que "a més, afavoreix la conciliació de la vida laboral i familiar de manera assequible per a les famílies", assenyalava.

El preu per a assistir a l’escola al CEIP Carmelo Ripoll és de 20 euros, podent apuntar-se xiquets i xiquetes de 2 a 10 anys des del dilluns 11 de desembre i fins al divendres 15 de desembre mitjançant el formulari web de l’Ajuntament d’Ontinyent. L’Escola de Nadal que compta amb 100 places es desenvoluparà des del dimarts 26 de desembre i fins el divendres 29 de desembre de 2023 i continuarà del dimarts 2 de gener i fins el dijous 4 de gener de 2024 en horari de 9:00h a 14:00h.

Si l’Escola de Nadal a la piscina coberta oferirà cursos de natació, manualitats nadalenques així com activitats de fitness kids, la que tindrà lloc al CEIP Carmelo Ripoll permetrà als i les menors participants aprendre i gaudir amb jocs de psicomotricitat i de taula, tallers d’expressió plàstica i creativitat, així com activitats sobre natura i reciclatge o esports d’equip i gimcanes, entre d’altres.

Pujar