elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent organitza dos nous tallers perquè les dones adquirisquen competències digitals

Ontinyent organitza dos nous tallers perquè les dones adquirisquen competències digitals
  • “Digitalizadas” pretén trencar la bretxa digital de gènere i potenciar la participació, ocupabilitat i emprenedoria de les dones

L'Ajuntament d'Ontinyent a través de les Regidories de Promoció Econòmica i Igualtat, ha organitzat dos nous tallers dirigits a dones, perquè aquestes adquirisquen competències digitals i coneguen l'ús de ferramentes tecnològiques que permeten facilitar i potenciar la seua participació, ocupabilitat i emprenedoria. Es tracta d’una iniciativa inclosa dins el projecte “Digitalizadas”,  que impulsen la Fundación Cibervoluntarios, Fundación Mujeres y Google.org amb la col·laboració del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

La regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix, recordava que en 2019 ja es va organitzar diversos tallers d’aquest tipus, “que són importants perquè ajuden a trencar amb la bretxa digital de gènere. Moltes dones no tenen accés a l'equipament o tampoc tenen els coneixements necessaris per fer-los servir tant a nivell personal com al món laboral, i comptar amb accions formatives d’aquest tipus les pot ajudar a emprar estes eines per trobar feina", assenyalava.

En concret, el primer taller versarà sobre "Habilitats digitals bàsiques per a la millora de l’accés a l’ocupació", i tindrà lloc els dies 12 i 13 de març de 9:30 a 12:30 a les aules de la UNED al Carrer Ramón Llin. En aquest mateix espai tindrà lloc els dies 2 i 3 d’abril el taller "Ocupabilitat i empreniment. Mòbils”, en aquest cas de 9:30 a 11:30 hores. En tots dos casos, la inscripció requereix estar inscrita a l’Agència de Col·locació municipal.

 

Pujar