elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent organitza el seu I Festival de Benestar i Salut Emocional per potenciar la relaxació i l’autoconeiximent

Ontinyent organitza el seu I Festival de Benestar i Salut Emocional per potenciar la relaxació i l’autoconeiximent
  • La jornada serà d’accés lliure a la Glorieta i inclourà música i activitats de ioga i meditació per a totes les edats

MÉS FOTOS
Ontinyent organitza el seu I Festival de Benestar i Salut Emocional per potenciar la relaxació i l’autoconeiximent - (foto 2)

Ontinyent acollirà el proper 30 de setembre el seu I Festival de Benestar i Salut Emocional, organitzat per la regidoria de Política per a les Persones per tal de potenciar la relaxació, l’autoconeiximent i una millor gestió de les emocions entre la ciutadania.

La regidora de l’àrea, Paula Soler, explicava que aquest festival “té un plantejament amb el qual volem incidir positivament en la salut física i mental de les persones, des d’una perspectiva conjunta i transformadora, a més d’adaptada als diferents grups d’edat. Serà una jornada molt completa a la Glorieta, amb ioga per a adults, xquets i adaptat; meditació; relaxació; música en directe; xarrades o expressió corporal. L’accés serà lliure, no cal inscripció prèvia i animem a totes i tots a participar”.

La programació, amb la que col·laboren col·lectius com Dasa, Esencha Ashram i Sanatana Dharma, tindrà una primera part de 8:30 a 13:00 hores, amb una benvinguda amb infusions i pastes; meditació i mantres; clase de ioga amb música en directe; una xerrada sobre autoconeixement; i un taller de sanació d’emocions amb la respiració que comptarà amb música en directe. A més a més, hi haurà ioga per a xiquets i xiquetes i ioga en cadira per a gent major.

Ja de vesprada, de 15:30 a 19:00, hi haurà una activitat d’armonia interior i relaxació amb bols i gong; Bolly-ioga amb música estil Bollywood; expressió corporal i dansa conscient per al sanat emocional; meditació i sanació interior; ioga per a pares i mares amb fills i filles; i finalment un concert de música en directe per facilitar el benestar integral.

Pujar