elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent ofereix servei de Sala d'Estudi al CIC per preparar els exàmens de gener

Ontinyent ofereix servei de Sala d'Estudi al CIC per preparar els exàmens de gener
  • L’espai que obrirà en horari especial del 26 de desembre al 26 de gener permetrà estudiar a l’alumnat de la ciutat i de la comarca

Del 26 de desembre al 26 de gener, el Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del barri de Sant Rafel s’habilita per cinquè any consecutiu com a sala d’estudi perquè l’alumnat d’Ontinyent i de la comarca puguen preparar els exàmens de gener.

Es tracta d’una iniciativa de la regidoria d’Educació que es va posar en marxa en 2019 de forma pionera a les Comarques Centrals, per tal de donar les màximes facilitats possibles a l’estudiantat per estudiar en època d’exàmens. Així, la sala romandrà oberta de 8:00 a 22:00 hores diàriament del 26 de desembre al 26 de gener, a excepció dels dies 30 i 31 de desembre, 1, 6 i 7 de gener, quan estarà tancada i en el dia 5 de gener amb horari reduït fins migdia.

El regidor d’educació, Ferran Gandia, qui visitava aquesta setmana l’espai animava a l’alumnat a aprofitar "un espai que compta amb totes les comoditats per facilitar l’estudi de l’alumnat" el qual "pot ser utilitzat no sols per alumnat d’Ontinyent sinó d’altres localitats i que demostra l’aposta del Govern d’Ontinyent per la formació com a eina clau per a garantir un millor futur de les persones", assenyalava.

L’aula compta amb calefacció i dues connexions wi-fi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats accessible per alumnat universitari de tota Espanya.A les 40 places d’esta sala s’afegeixen durant el dia les 32 de la sala de lectura de l’edifici, que mantindran el seu horari habitual.

Pujar