elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent ofereix 175 abonaments gratuïts per a majors de 60 anys i aturats de llarga durada a la piscina coberta

Ontinyent ofereix 175 abonaments gratuïts per a majors de 60 anys i aturats de llarga durada a la piscina coberta
  • La regidoria d’Esports posa en marxa l’experiència pilot per fomentar la pràctica esportiva entre la ciutadania

L’Ajuntament d’Ontinyent ofereix des del proper mes de novembre, i durant 6 mesos, un total de 175 abonaments mensuals gratuïts per a la piscina coberta municipal, adreçat a majors de 60 anys i aturats de llarga durada. El regidor d’Esports, Ferran Gandia, explicava que “es tracta d’una experiència pilot amb la que volem fomentar la pràctica esportiva entre estos sectors. Els beneficis físics i mentals de l’esport són innegables, hem acordat amb l’empresa que gestiona la piscina les condicions per fer possible aquesta iniciativa i ara anem a comprovar el seu impacte i acceptació”.

Els 175 abonaments s’oferiran durant un periode de 6 mesos (de novembre de 2023 fins abril de 2024), però per tal de fer-los accessibles a la màxima quantitat de persones, cada mes caldrà tornar a apuntar-se, tenint prioritat per accedir aquelles persones que no hagen gaudit del servei el mes anterior. Els abonaments es podran utilitzar tant per a la piscina com per al gimnàs de la mateixa, sempre en horari de 07:00 a 16:00 hores. El director de la piscina, Marco Larrañaga, explicava que “aquest és un horari al que les persones a qui s’adreça l’oferta van a poder fer ús de les instal·lacions sense sobrecarregar les hores a les que venen altres sectors que només poden acudir en horari de vesprada”.

Les inscripcions es podran fer des d’aquest dimarts 31 d’octubre a la mateixa piscina coberta, havent de presentar-se la corresponent documentació justificativa adjunta al formulari d’inscripció. Els beneficiaris de l’abonament cal que siguen persones iguals o majors de 60 anys residents a Ontinyent. En el moment de la inscripció cal tindre l’edat requerida i per tal de justificar-ho es necessari aportar el DNI. L’abonament també podrà ser adquirit per a persones que estiguen a l’atur amb una antiguitat mínim de 6 mesos, encara que no siguen majors de 60 anys. Per a realitzar la inscripció és necessari presentar el DARDE, junt al DNI on justifique aquestrequisit.

L’adquisició de l’abonament implica d’un compromís d’ús regular del mateix. En cas de detectar una falta d’ús, aquest abonament podrà ser retirat per a posar-lo a disposició d’un altre usuari de la llista d’espera. La targeta d’accés que es lliurarà, al càrrec de la persona usuària, serà personal i intransferible.

Pujar