elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent lliura les claus de la residència municipal per a estudiantat universitari

Ontinyent lliura les claus de la residència municipal per a estudiantat universitari
  • Els regidors d’Educació i Joventut acompanyen l’alumnat beneficiari i els seus familiars a una primera visita a l’immoble municipal ubicat al barri de La Vila

La residència municipal d’estudiantat universitari del barri de La Vila ja té nous ocupants per al curs 2023-2024.

Aquest dijous, els regidors d’Educació, Ferran Gandia, i Joventut, Àlex Borrell, lliuraven les claus de la residència a l’alumnat beneficiari i els seus familiars.

Gandia i Borrell, acompanyats per la tècnica d'Educació, donaven la benvinguda a l’alumnat i destacava el positiu impacte de la residència en la dinamització de l’activitat al barri de La Vila, posant en valor davant l’alumnat “les possibilitats de gaudi de serveis, oci o activitat cultural que ofereix Ontinyent als i les joves que aposten per formar-se a la ciutat”. Els i les estudiants que rebien les claus rebien les pertinets explicacions sobre el funcionament de la residència i sobre el repartiment i ús de les diferents estàncies.

La residència d’estudiantat de La Vila és un immoble municipal ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb plans d’ocupació. L’edifici consta de 300m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 banys, a més d’una bugaderia i una terrassa. La residència amb un preu de renda mensual de 80€ compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

Borrell i Gandia coincidien en destacar que a més del benefici que suposa per a l’alumnat accedir en condicions avantatjoses a estes vivendes, la ubicació de la residència al centre històric permet rejovenir i dinamitzar esta part del barri de la Vila.

Pujar