elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora
  • L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana

L’Ajuntament d’Ontinyent ha homenatjat 21 estudiants de Primària i Secundària que han sigut reconeguts per la Generalitat Valenciana amb els premis extraordinaris al rendiment acadèmic al curs 2022/2023, que s’atorguen a l’alumnat que aconsegueix una mitjana de "10" al seu expedient del curs. Aquest acte de la regidoria d’Educació tenia lloc el Dia Internacional de la Ciutat Educadora i forma part de la programació organitzada per commemorar aquest dia.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, junt al regidor d’Educació, Ferran Gandia, participava en l’acte d’entrega que tenia lloc al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana. Durant l’acte, l’alcalde reflexionava sobre el futur de les ciutats que avancen cap al futur "són aquelles que tenen capacitat de generar talent. La vida cada vegada és més difícil perquè cada vegada és requereix una major formació i, per tant, sou la llavor del que esperem que siguen els i les professionals del futur". Així mateix, posava en valor "la sort de tenir les famílies que teniu perquè els èxits són col·lectius perquè segur els vostres pares i mares, avis i àvies o germans i germanes han estat al vostre costat".

L'alumnat premiat en educació primària és Javi Mollá Eulalia del col·legi La Concepción; Javier Lara Ferri, Adriana Lila Arnau i Cayetana Ferri Albiñana del col·legi Pureza de María; Nuria Montesinos Ibars, Aroa Oviedo Carreño i Adrià Cambra Navarro del CEIP Lluís Vives; Isabel Revert Vela i Inés Bolinches Rubio del CEIP Carmelo Ripoll; Pau Bas Penades del CEIP La Solana; Laia Francés Cambra, Julia Galiana Soriano i Neus Pla Borja del CEIP Vicente Gironés Mora; Carles Pérez Penadés i Julia Torres Bartolomé del CEIP Bonavista i Alex Penalba Ferrero del CEIP Martínez Valls.

Quant a l'alumnat de Secundària homenatjat han estat Carmen Álvarez Bonet, Paula Lorente Cana i Elena Micó Beltrán del col·legi La Concepción; Ana Espí Albiñana del col·legi Pureza de María i Leyre Tortosa García de IES L’Estació.

Per la seua banda, el regidor recordava que Ontinyent ve celebrant des de 2007 celebrant aquest dia. Un dia que aquest any s’ha celebrat amb "una programació molt extensa coordinada des del Consell Educatiu" i que ha inclòs les activitats de la Universitat de Tardor al Campus d’Ontinyent que han servit per iniciar les celebracions del 25 aniversari del campus, l’inici del curs universitari amb una xarrada de Ruth Beitia, entre altres activitats.

Pujar