elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent dóna la benvinguda al personal del programa Emerge subvencionat per la Generalitat

Ontinyent dóna la benvinguda al personal del programa Emerge subvencionat per la Generalitat
  • Són 4 peons i un capatàs seleccionats per Labora, que desenvoluparan tasques de neteja de zones forestals durant 6 mesos

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, i el regidor de Personal, Juan Pablo Úbeda donaven aquest divendres la benvinguda al personal contractat per l’Ajuntament dins del programa "Emerge". Es tracta d’un programa subvencionat per la Generalitat Valenciana amb 54.973 euros, que ha permés contractar 5 persones per a la realització de tasques forestals durant un periode de 6 mesos a jornada completa.

En concret, l’ajuda obtinguda per l’Ajuntament ha permés contractar 1 capatàs forestal i 4 peons forestals, seleccionats pel Servei Públic d'Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana Labora, que duran a terme diverses tasques de neteja de muntanyes i zones forestals.

Gandia i Úbeda donaven la benvinguda a les persones incorporades a un programa que coincidien en assenyalar com “una nova oportunitat de crear llocs de treball que no podiem desaprofitar, amb un programa que serà d’útilitat per a estes persones per a poder treballar i formar-se al temps que contribueixen a la millora del nostre entorn”.

Pujar