elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent convoca una nova edició del clàssic Cross Escolar al Poliesportiu Municipal

Ontinyent convoca una nova edició del clàssic Cross Escolar al Poliesportiu Municipal
  • Óscar Borrell anima als xiquets de 3 a 14 anys a participar en l’activitat, que es desenvoluparà de 11:00 a 13:00 hores del proper dimarts

L’Ajuntament d’Ontinyent ha convocat una nova edició del ja clàssic Cross Escolar que ve tenint lloc cada any en estes dates al Poliesportiu Municipal amb el suport del Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA), i en el que s’espera comptar amb la participació de centenars de xiquets i xiquetes en el matí del proper dimarts 6 de desembre.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, apuntava que l’activitat “forma part de l’aposta del Govern d’Ontinyent per impulsar l’esport de base i els hàbits saludables entre la poblaci, amb una prova que sempre compta amb un gran ambient i en la que agraïm el suport i col·laboració del CAVA”, manifestava.

El cross, inclós dins la I fase dels Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana, està obert a la participació de xiquetes i xiquets des de categoria querubins (3 anys) fins a cadeta (14 anys), en distàncies que van dels 100 als 2.800 metres en un circuit no pavimentat. A les categories de més curta edat, fins prebenjamins, les proves seran mixtes i tots els participants rebran medalla: i a partir d’eixa edat es comptarà amb categoria específica femenina i masculina, amb trofeu per a les tres primeres classificades i classificats.

A més a més, hi haurà una classificació per equips on puntuaran els 4 primers classificats de cada escola. Les inscripcions són gratuïtes i es podran fer el mateix dimarts, tenint lloc les proves de 11:00 a 13:00 hores.

 

Pujar