elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ontinyent comptarà amb dues Escoles de Pasqua amb 200 places durant les vacances escolars

Ontinyent comptarà amb dues Escoles de Pasqua amb 200 places durant les vacances escolars
  • Ferran Gandia anima a inscriure’s la propera setmana a un servei que ofereix oci i esport saludable per a xiquets i xiquetes al CEIP Lluis Vives i la Piscina Coberta

MÉS FOTOS
Ontinyent comptarà amb dues Escoles de Pasqua amb 200 places durant les vacances escolars - (foto 2)
Ontinyent comptarà amb dues Escoles de Pasqua amb 200 places durant les vacances escolars - (foto 3)

Ontinyent comptarà als primers dies d’abril amb dues Escoles de Pasqua amb un total de 200 places (100 per a cadascuna) que oferiran oci i esport saludable a xiquets i xiquetes en edat escolar, impulsades per l’Ajuntament. Tindran lloc al CEIP Lluis Vives i la Piscina Coberta, amb idèntics dies i preu: s’oferiran en els matins dels dies 2,3,4,5 i 8 d’abril, amb un cost de 20 euros cadascuna.

El regidor d’Educació i Esports, Ferran Gandia, avançava que “les inscripcions s’obriran esta propera setmana i les places s’atorguen per ordre d’entrada, sempre tenen una bona acollida i animem a apuntar-se i aprofitar aquest servei que permet ocupar estos dies de vacances escolars de forma educativa, saludable i divertida”.

Així, l’Escola de Pasqua que tindrà lloc al CEIP Lluis Vives prestarà servei els dies esmentats de 9:00 a 14.00 hores, i estarà adreçada a xiquets i xiquetes des de 2 any complits fins als 10, amb activitats com jocs de psicomotricitat i de taula, tallers d’expressió plàstica i creativitat, així com activitats sobre natura, reciclatge o esports d’equip, entre d’altres. Les inscripcions s’obriran dimecres 6 de març i s’hauran de fer a la web https://autoliquidaciones-ontinyent.gestion400.es/AutoliquidacionesWeb/.

L’Escola de Pasqua de la Piscina Coberta, per la seua banda, estarà adreçada a xiquets i xiquetes de 4 a 15 anys, i es desenvoluparà en horari de 9:00 a 13:30 hores, amb activitats com ara cursos de natació, fitness kids, manualitats, tallers o jocs. En aquest cas les inscripcions s’obriran el 6 de març des de les 9:30 hores a la piscina coberta, podent ampliar-se informació als telèfons 962384306, 648966656 o en la pròpia piscina.

 

Pujar