elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Majors Actius” obri inscripcions per a la nova activitat de gimnàstica als parcs dels barris

“Majors Actius” obri inscripcions per a la nova activitat de gimnàstica als parcs dels barris
  • La regidora Inma López anima a gaudir d’una activitat que tindrà com a escenaris els Parc de Benarrai i Pere IV, la Plaça de la Coronació, el Palau de La Vila i la Glorieta

“Majors Actius” obri aquest dimecres les inscripcions per a la nova activitat de gimnàstica que es desenvoluparà als mesos de març a juny als parcs dels diferents barris de la ciutat. La regidora de Majors Actius, Inma López, explicava que "dins el nostre objectiu d’afavorir l’envelliment actiu i saludable dels i les majors de 55 anys d’edat, i atenent les peticions i inquietuds de les persones usuàries del programa, anem a posar en marxa esta activitat que anirà itinerant per diversos parcs i espais oberts de la ciutat, aprofitant que la primavera és un molt bon moment per desenvolupar-la”.

Així, la gimnàstica als parcs tindrà lloc cada setmana en dues sessions, dilluns i dimecres, cada dia en 2 grups: de 10:00 a 10:45 i de 10:45 a 11:30. Estes sessions tindran lloc en espais que aniran alternant-se pels barris de la ciutat, i que seran concretament el Parc de Benarrai i Pere IV, la Plaça de la Coronació, el Palau de La Vila i la Glorieta. La primera sessió serà el 4 de març i l’última el 26 de juny. Per a apuntar-se o ampliar informació cal telefonar al número 674753038 de dilluns a divendres de 10 a 13:00 hores, havent places limitades, i designant-se la seua ocupació per ordre d’inscripció.

La regidora de Majors Actius recordava que els i les majors també tenen al seu abast la resta d’activitats previstes per al primer semestre de l’any, que començaven aquest mes de febrer amb xerrades formatives a càrrec de la Policia Nacional amb consells de seguretat als Centres Cívics i de Majors o un taller de Biodansa de la mà de l’associació ANIMA. Les activitats previstes per a març inclouen xerrades formatives sobre “Envelliment Actiu Saludable”, amb la nutricionista Desa Abril, o una visita gratuïta a l’exposició “Tresors amb història” al Museu Valencià d’Etnologia, entre d’altres.

Pujar