elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Emissari Reial Jacobo anuncia l’arribada dels Reis Mags a Ontinyent

L’Emissari Reial Jacobo anuncia l’arribada dels Reis Mags a Ontinyent
  • L’alcalde dona la benvinguda a Jacobo, qui ha anunciat a la ciutadania la Cavalcada que se celebrarà aquesta vesprada

MÉS FOTOS
L’Emissari Reial Jacobo anuncia l’arribada dels Reis Mags a Ontinyent - (foto 2)

L’emissari reial, Jacobo, arribava aquest matí a la Plaça Major, on xiquets, xiquetes i les seues famílies han escoltat l’anunci de l’arribada de ses majestats els Reis Mags d’Orient.

La jornada s’iniciava amb el nou acte de la “despertà" a Jacobo al Palau de la Vila, on estava des d’ahir el campament de l’emissari, que era despertat amb la cançó "Desperta Jacobo". A les 11:00 hores Jacobo eixia des de la placeta de Sant Roc per a dirigir-se a la plaça Major, on era rebut per l’Alcalde Jorge Rodríguez, acompanyat per la regidora de Festes, Àngels Muñoz, i la resta de la corporació. Acte seguit pujava al balcó de “l’Ajuntament Vell” on l’emissari anunciava l’arribada dels Reis Mags i la Cavalcada que tindrà lloc esta vesprada, i donava pas a la tradicional "pluja de caramels".

La Cavalcada se celebrarà a partir a les 18:00 des de l’esglèsia de Sant Josep, per a passar per José Simó Marín, Martínez Valls, Daniel Gil, plaça de la Concepció, Gomis, Maians arribant finalment les bandes de música i les carrosses de Jacobo i els Reis a la plaça de Major, on tindrà lloc l’adoració del pessebre. La cavalcada, que comptarà amb la participació de diverses associacions i entitats de la ciutat, es podrà seguir en directe per les xarxes socials de l’Ajuntament i del Periòdic d'Ontinyent i en televisió per Comarcal TV.

Pujar