elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’alcalde i la direcció del CEIP Martínez Valls es reuniran amb el Conseller d’Educació per abordar la situació del centre

L’alcalde i la direcció del CEIP Martínez Valls es reuniran amb el Conseller d’Educació per abordar la situació del centre
  • En l’encontre també es parlarà del projecte de l’IES Jaume I i de l’execució global del pla “Edificant”

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Territori, Óscar Borrell, es reuniran aquest dijous a València amb el Conseller d’Educació, José Antonio Rovira, en un encontre al qual a més de repassar l’execució del pla Edificant a la ciutat, s’atendrà específicament la situació generada al CEIP Martínez Valls després de l’abandonament de l’empresa que havia d’executar les obres. En aquest encontre participarà també la direcció d’aquest col·legi i representants de l’AMPA, que podran així traslladar de primera mà a la resta de la comunitat educativa les conclusions de la reunió amb el conseller. 

El regidor de Territori, Óscar Borrell, explicava que a la reunió també es parlarà del projecte de l’IES Jaume I, enviat a la Direcció Territorial en juliol de l’any 2022, per a la seua incorporació al pla “Edificant” per import de 1’5 milions d’euros. Óscar Borrell destacava que confirmar esta inversió “suposarà actuar en tots els centres d’Ontinyent i superar els 40 milions d’euros d’inversió dins del Pla Edificant”.

Borrell recordava que el Pla Edificant a Ontinyent ha suposat una execució del 60% del pla amb les obres finalitzades en l’IES Pou Clar, CEIP Lluís Vives; CEIP La Solana, CEIP Carmelo Ripoll y CEE Vall Blanca i CEIP Bonavista. A més cal indicar l’execució de l’IES L’Estació amb la completa demolició de l’antic edifici i l’inminent començament de la cimentació del nou edifici per a després continuar amb el Conservatori, i en procés de resolució el contracte del CEIP Martínez Valls per l’abandonament de l’empresa. Per últim en estudi de la Conselleria de l’augment de delegació en el CEIP Vicente Gironès.

Pujar