elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament organitza un acte d’homenatge a l’Ontinyent 1931 CF pel seu ascens a Tercera Federació

L’Ajuntament organitza un acte d’homenatge a l’Ontinyent 1931 CF pel seu ascens a Tercera Federació
  • L’alcalde felicita a l’equip en una recepció al Museu Tèxtil que va incloure la projecció d’un audiovisual sobre la temporada

L’Ajuntament d'Ontinyent homenatjava el passat dissabte a l’Ontinyent 1931 CF pel seu recent ascens a Tercera Federació. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, felicitava els jugadors, el cos tècnic i la directiva en una recepció que tenia lloc al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana, en la que també es projectava un audiovisual amb imatges de la temporada. A l’acte també asistien diversos membres de la corporació municipal i aficionats del club.

Jorge Rodríguez felicitava l’Ontinyent 1931 CF “per fer història per a l’esport a la ciutat tenint sempre els peus en terra, aconseguint no sols encadenar ascensos sinó també comptant amb una afició fidel". L'alcalde també feia referència al recent acord anunciat per impulsar el futbol a la ciutat, del que forma part l’Ontinyent 1931 CF, i mostrava “l’orgull de l’Ajuntament pel camí que heu realitzat", destacant que “en allò que vé per davant, seguirem sent grans aliats”.

El regidor d’Esports, Ferran Gandia, també felicitava l'equip, el cos tècnic i la directiva, posant en valor "tot allò aconseguit, després de l’acte fundacional que va tenir lloc el 13 de juliol de 2019 al Centre Cultural Caixa Ontinyent, per arribar fins ací a esta celebració en 2023". En nom de l'equip tècnic i els jugadors intervenia l’entrenador principal Roberto Bas, qui donava les gràcies i tenia especials paraules per a l’afició pel seu suport.

El president del club, Juanma Bas, s’estrenava en la seua primera intervenció pública després d’agafar el relleu al càrrec de Miguel Àngel Mullor, destacant per la seua part que "ha estat històric per ser un ascens molt ràpid fins ací, quatre anys d'ascensos consecutius en els que donem gràcies a l’Ajuntament per estar ahí sempre que ho hem necessitat”, concloïa.

Pujar